Hirdetés
. Hirdetés

Az Infineon gyártja a Nokia chipeket

|

Tíz százalékkal nőtt az Infineon részvényeinek ára, miután bejelentették, hogy a német cég gyártja a chipeket a Nokia olcsó telefonjaiba.

Hirdetés

A német Infineon gyártja a Nokia olcsó telefonjaiba a chipeket. A bejelentés hatására az Infineon részvények ára tíz százalékkal nőtt. A szerződés mindenképp jól jön az Infineon kommunikációs chipekkel foglalkozó részlegének, a Comnak, miután eddigi legnagyobb megrendelőjétől, a BenQ Mobile-tól nem érkezik több rendelés.

Az Infineon az elmaradt nagytételű rendelések ellenére mindvégig optimista maradt, múltheti nyilatkozata szerint azzal számol, hogy év végére egyenesben jön a chipgyártó részleg. A technológiai ipar világában pletykák keringenek arról is, hogy az Apple a német céggel gyártatná le az iPhone chipjeit.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.