Hirdetés
. Hirdetés

Az iPhone a tehetősek mobilja

|

Egy felmérés szerint az Apple okostelefonja az első számú jelzése annak, hogy valakinek magas a jövedelme.

Hirdetés

Hirdetés

A University of Chicago két közgazdásza tanulmányában arról ír, hogy az Apple termékeit tipikusan a tehetősek vásárolják, mivel mind az iPhone, mind az iPad a magas jövedelem státusszimbólumává vált. A felmérés során a kutatók 6394 vásárlót kérdeztek meg. Kiderült, hogy az iPhone-tulajdonosok 69,1 százaléka és a iPadet használók 66,9 százaléka rendelkezik magas jövedelemmel.

Több éves kutatási adat elemzését követően az egyetem munkatársai arra a következtetésre jutottak, hogy nincs még egy olyan telefonmárka, mint az Apple iPhone, amelynek a használata jobban jelezné, hogy valaki magas jövedelemmel rendelkezik.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.