Hirdetés
. Hirdetés

Az iroda visszavág

|

Szeptember végén új fő-verziószámmal és megújult, fejlettebb struktúrával jelenik meg a rEVOLUTION Iroda++ integrált ügyviteli rendszere.

Hirdetés

A 7.0-ás verzió megújult struktúrájának köszönhetően a későbbi változatokban nemcsak a modulok közti azonnali adatáramlás valósul meg, hanem lehetőség nyílik újgenerációs adatelemzésre és riportkészítésre is.

A közel 600 felhasználónál működő Iroda++ 6.xx verziók immár 6 éve vannak jelen a hazai piacon. A termékhez rengeteg kiegészítő funkció, több új modul és számos komplex egyedi fejlesztés is készült. A legutolsó, 6.18-as verzió napjainkra elérte az összetettségnek azt a szintjét, melynél egyes új funkciók - többek között az összetett elemzések - kialakításához már fejlettebb felépítés vált szükségessé.

A 7-es verzióban teljesen automatikussá válik a modulok közti adatáramlás, mivel a manuális feladás megszűnik, így bármely modulból közvetlenül, egy lépcsőben juthatnak el az adatok a főkönyvbe. Mindez a felhasználók számára egy modern és praktikusan használható központi kezelőfelületen jelenik meg úgy, hogy az összes modul egy helyről, egységes környezetben érhető el. A felhasználó egyetlen képernyőn - akár különböző modulokból - összeállíthatja magának a leggyakrabban használt "kedvenc" funkciókat, ami jól átláthatóvá és egyszerűvé teszi a munkafolyamatot.

A megújult adatszerkezet révén a közeljövőben egy új, egységes elemzési és riportkészítési rendszer is megjelenik, amelyet a felhasználók eddig csak a magasabb termékkategóriákban szokhattak meg. Mindez a felhasználó által paraméterezhető, OLAP jellegű elemzések és multidimenziós riportok készítését teszi lehetővé, ami a rEVOLUTION tapasztalatai szerint egyre jellemzőbb igény már a kisebb vállalatok vezetőinél is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.