Hirdetés
. Hirdetés

Az LG leperelné a Samsung alsónadrágját is

|

Óriási, napi majd 800 millió eurós összegre tart igényt az LG néhány szabadalom megsértése miatt.

Hirdetés

Az LG és a Samsung párharca a közelmúltban elkezdett átcsapni a szabadalmak és a jogok fölötti rivalizálásba, ami nagyon hasonlít arra, ahogyan a Samsung és az Apple vitája kezdődött - utóbbi kicsit sem sült el jól. 2011. végéig nem volt különösebb probléma, a Galaxy Tab érkezését követően az Apple azonban pert indított a tablet miatt. Azóta mindkét fél igyekszik betiltatni a másik készülékeit.

Az LG legújabb akciói hasonló eredményt hozhatnak. A két vállalat között akkor kezdődött az összecsapás, amikor a Samsung megtámadta az LG-t azzal, hogy ellopja az OLED technológiájukat. Az LG azzal folytatta a színdarabot, hogy a Samsung három szabadalmát is megsértette, amikor a Galaxy Note 10.1 tablet betekintési szögein javított.

Emiatt most egymilliárd dollárra tart igényt az LG (757 millió euró) minden egyes nap, amíg a Galaxy Note 10.1 forgalomban marad. A dél-koreaiak nem titkolt célja, hogy teljesen leállítsák a tablet gyártását és forgalmazását. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.