Hirdetés
. Hirdetés

Az MTelekom lett a HM mobilszolgáltatója

|

A Magyar Telekom nyerte a Honvédelmi Minisztérium Fejlesztési és Logisztikai Ügynöksége által mobil távközlési szolgáltatásokra kiírt közbeszerzési eljárást. A cég a becsült nettó 951 millió helyett 491 millió forintért vállalta a kétéves szolgáltatást.

Hirdetés

A Közbeszerzési Értesítő legutóbbi száma szerint a HM ügynöksége azzal indokolta a hirdetmény közzétételével indult tárgyalásos eljárást, hogy az ellenszolgáltatás összege magas, a szolgáltatások műszaki tartalma bonyolult, az egyes szolgáltatások megnevezése, tartalma szolgáltatónként eltérő lehet, ezért azokat a tárgyalásokon lehet tisztázni. Az eljárás lefolytatásának eredményeképpen megkötendő szolgáltatási keretszerződés egyes feltételei - különös tekintettel az ellenszolgáltatás összegére, a műszaki tartalomra - csak az ajánlattevőkkel folytatott tárgyalások során voltak véglegesíthetők.

Az MTI beszámolója szerint a feladat mobil távközlési szolgáltatás volt 2240 előfizető részére 2012-ig, de az előfizetők számát az ajánlatkérő 40 százalékkal emelheti. Emellett hálózati szolgáltatás-hozzáférési pontot kell biztosítania a szolgáltatónak hat helyszínen.

A közbeszerzési eljárás során a Magyar Telekom és a Pannon tett ajánlatot. Előbbi a tendert nettó 491 millió forintos ajánlattal nyerte meg.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.