Hirdetés
. Hirdetés

Az NBC olimpiai közvetítése az Ericsson segítségével valósul meg

|

Az Ericsson bejelentette, hogy az NBC Olympics, az NBC Sport divíziójának olimpiai közvetítésekért felelős részlege az Ericsson rendszereit választotta a Szocsi 2014-es Téli Olimpiai Játékok közvetítéséhez.

Hirdetés

„A téli olimpia egy globális jelenség és az egyik legfontosabb sportesemény a világon, – mondta Dr. Giles Wilson, az Ericsson TV-tömörítési technológiákkal foglalkozó üzleti egységének vezetője. – Az Ericsson nagy múltra tekint vissza a következő generációs tartalom-összegyűjtő, -feldolgozó és -továbbító szolgáltatások és megoldások terén. Büszkék vagyunk rá, hogy ismét létfontosságú szerepet játszhatunk abban, hogy az NBC Olympics az igazi olimpiai élményt a lehető legkiválóbb minőségben biztosítsa nézőinek.

Hirdetés

„Az olyan rendezvények, mint a téli olimpiai játékok kitörölhetetlen nyomot hagynak a sportrajongókban, nekünk pedig az a legfontosabb, hogy minden igényt kielégítő televíziós élményt nyújtsunk nézőinknek, – fejtette ki David Mazza, az NBC Olympics mérnöki feladatokért felelős vezető alelnöke. – Ezért elengedhetetlen, hogy ezt a kiemelt fontosságú tartalmat megbízhatóan és a lehető legjobb képminőségben szállítsuk a nézőinknek, ebben partnerünk ismét az Ericsson.”

 

Az NBC Olympics 2006 óta az Ericsson kódolási megoldásait használta az NBC Olympics a 2012-es londoni olimpia, a 2010-es vancouveri téli olimpia, a 2008-as pekingi olimpia és a 2006-os torinói téli olimpia alatt is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.