Hirdetés
. Hirdetés

Az online pornó visszavág

|

Úgy tűnik, a pornóoldalak veszélytelenek, a hirdetésekkel viszont nagyon kell vigyázni.

Hirdetés

A héten számoltunk be arról, hogy a legújabb elemzések szerint nagy kockázatot jelent a pornóoldalak böngészése, ugyanis rossz esetben 50 százaléknál is magasabb a kártevővel való megfertőződés veszélye. Az elemzésben vizsgált, veszélyesnek ítélt nagy oldalak most reagáltak a legújabb eredményekre.

A veszélyességi szempontból 42 százalékot elért xhamster.com arról tájékoztatott, hogy biztonsági problémákkal küzdött az utóbbi időben. Az oldal hirdetésekért felelős ügynöksége állítólag veszélyes reklámpartnereket szedett össze, ezért az xhamster.com megszakította velük az együttműködést, és a jövőben nagyon szigorú ellenőrzést vezet be minden tekintetben. Szerintük a jövőben lehetetlen lesz találkozni kártevővel az oldalukon.

A Pornhub már valamivel ködösebben érvelt a maga védelmében, de ők is igyekeztek mindenkit megnyugtatni. 

A pornográf tartalmakkal foglalkozó oldalak egyébként még a Cisco szerint sem igazán veszélyesek, sokkal jobban kell félnünk ugyanis a hirdetésektől, sőt, még az online vásárlástól is - a netes bevásárlás a Cisco szerint több veszélyt rejt, mint a pornó.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.