Hirdetés
. Hirdetés

Az Oracle felhő infrastruktúrája a vállalati adatközpontban

|

A Compute Cloud@Customer szolgáltatással a vállalatok az Oracle nyilvános felhő infrastruktúrájával kompatibilis alkalmazáskörnyezeteket alakíthatnak ki saját adatközpontjaikban.

Hirdetés

Az Oracle elosztott felhő portfóliójának legújabb tagjaként most bejelentett Compute Cloud@Customer ugyanazt a szoftverkörnyezetet biztosítja a munkaterhelések fejlesztéséhez, bevezetéséhez, kezeléséhez és védelméhez, mint az Oracle Cloud Infrastructure (OCI), és már egyetlen rack méretben is elérhető. A szolgáltatásként használható integrált rendszer az egyszerűsített infrastruktúra szolgáltatásokkal együtt a felhőalapú működés lényegét adó automatizálási képességeket és a hozzájuk szorosan kapcsolódó - virtualizált szerverekből, szoftveres hálózati komponensekből felépülő, programozható, script-alapú konfigurációs és telepítési lehetőségeket kínáló - architektúrát is a vállalatok saját telephelyére viszi.

Kisebb és nagyobb szervezetek erőforrás-igényeit egyaránt kiszolgálhatja a nagy teljesítményű és magas rendelkezésre állású Compute Cloud@Customer, mondta az Oracle. A hardver konfigurációi 552 processzormagról és 150 terabájt nettó hasznos (blokk, fájl és/vagy objektum) tárolókapacitásról indulnak, de a számítási és a tárolókapacitás egymástól függetlenül több mint 6000 processzormagig és 3,4 petabájtig skálázható.

Az integrált felhőplatform-megoldás - amelyet az Oracle tervez, telepít és üzemeltet az ügyfelek számára - teljesen kompatibilis az OCI nyilvános felhőrégióival és dedikált régiójával, és ugyanazokat a felhőszolgáltatásokat nyújtja, egységes árazási struktúrában, ugyancsak egységes fejlesztői és üzemeltetői élmény mellett.

Hirdetés

- Ügyfeleink ezeket a környezeteket tetszés szerint kombinálva földrajzilag elosztott felhőmegoldásokat hozhatnak létre - mondta Edward Screven, az Oracle vezető rendszertervezője a Compute Cloud@Customer bejelentésekor. - Választékunkkal megkönnyítjük számukra stratégiai céljaik elérését, egyszerre tesszük lehetővé az adattárolási és egyéb megfelelési követelmények teljesítését, valamint a hálózati késleltetésre kifejezetten érzékeny alkalmazások kiszolgálását.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.