Hirdetés
. Hirdetés

Az OtterBox megvette a riválisát

|

Azt nem tudni, hogy mennyit fizetett az OtterBox a LifeProofért.

Hirdetés

Az OtterBox úgy döntött, ideje némi piaci előnyhöz juttatni saját magát. Ennek jegyében megvette a rivális LifeProofot, amelynek az egyik legfőbb érdekessége, hogy remek ütésálló iPhone-tokokat gyárt, szemben az OtterBoxszal, amelynek gondjai akadtak a vízálló változat elkészítésével. 

Az egyébként nagy sikernek örvendő OtterBox mára már 650 alkalmazottal rendelkezik világszerte. A szintén amerikai LifeProff 2009-ben jött létre, és jelenleg 250 embert foglalkoztat. A terv szerint a szóban forgó 250 ember marad a jelenlegi pozíciójában, de már az OtterBox munkatársai lesznek. A cég ígéretei szerint földrajzilag sem kell elvándorolniuk, maradhatnak a san diegoi irodában. 

A LifeProof egyébként az utóbbi időben nagy fokozatra kapcsolt, ugyanis saját tokot mutatott be a Samsung Galaxy S4-hez, illetve egy vízálló darabot az iPad minihez. A felvásárlás részleteit nem hozták nyilvánosságra, becslések szerint azonban 100 millió dollárnál is többet fizethetett az OtterBox. Tavaly az utóbbi árbevétele 600 millió dollár környékén mozgott. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.