Hirdetés
. Hirdetés

Az SAP kiengeszteli felhasználóit

|

Az SAP felülvizsgálta eddigi forgalmazási politikáját, és ismét elérhetővé tette ügyfelei számára hagyományos vállalattámogatási rendszerét.

Hirdetés

A nemzetközi szinten elfogadott és használt vállalatirányítási- és menedzsment szoftverek egyik legnagyobb gyártója, a német SAP - saját piaci politikáját felülbírálva - partnerei számára ismét elérhetővé tette korábbi vállalattámogatási rendszerét.

Döntését elsősorban a nagy felhasználói csoportok nyomása indokolta, amelyek nem nézték jó szemmel, hogy a vállalat egy új, összetettebb feladatok ellátására alkalmas, ámde a korábbinál jóval drágább szoftvercsomaggal cserélte fel eddigi megoldását.

A szoftvercég azzal indokolta korábbi vállalattámogatási rendszerének újbóli elérhetővé tételét, hogy szerette volna "demonstrálni a felhasználói elégedettségével kapcsolatos elkötelezettségét", ám a valós ok bizonyára az volt, hogy az elmúlt évben a végfelhasználói elégedetlenség nyomán a cég számos korábbi üzletfele elpártolt az SAP-től.

Annak érdekében, hogy kiengesztelje felhasználóit, és hatékonyan demonstrálhassa új, drágább megoldásainak költséghatékonyságát, a vállalat múlt decemberben ideiglenesen befagyasztotta árait, és a legnagyobb globális felhasználói szövetségével, a SUGEN-nel közösen elindított egy nemzetközi tesztelési programot.

Az SAP vezetői szerint a korábban megszokott rendszer újbóli piacra dobása "lehetővé teszi, hogy valamennyi felhasználó a számára legkedvezőbb konstrukciót választhassa".

"Üdvözöljük az SAP döntését: örömünkre szolgál, hogy a vállalat a felhasználókra - tagjainkra - bízza a döntést, hogy melyik megoldását alkalmazzák. Lépésük azt mutatja, hogy az SAP meghallgatja a hozzánk hasonló felhasználási szövetségek - saját ügyfelei - véleményét" - nyilatkozta Alan Bowling, a SAP egyesült királysági és írországi felhasználói csoportjainak elnöke.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.