Hirdetés
. Hirdetés

Az SKF és az AWS a gépek megbízhatóságára építi új együttműködését

|

A megoldás érzékelőkből, átjárókból és egy gépi tanulási szolgáltatásból áll.

Hirdetés

Az SKF és az Amazon Web Services (AWS) bejelentették együttműködésüket, hogy közös megoldással újra feltalálják az ipari gépek megbízhatóságának fenntartását a prediktív karbantartást. A kötelezettségvállalás egy könnyen használható és könnyen méretezhető állapotfigyelési és -elemzési megoldást kínál. Ez az alkalmazások és ügyfelek szélesebb köre számára teszi lehetővé az adatok gépi tanulási technológiák segítségével történő gyűjtését és elemzését - közölték a partnerek a Smart Industry portál szerint.

Első lépésként az SKF egyesíti a forgógépekkel és a prediktív karbantartással kapcsolatos tudását az AWS ipari AI-szolgáltatásával, amely az ipari szakértelmet, az AI-t és a gépi tanulási technológiákat egyesíti. A megoldás érzékelőkből, átjárókból és egy gépi tanulási szolgáltatásból áll, amely könnyen telepíthető, üzembe helyezhető és skálázható - állítják. Az SKF és az AWS a svéd gépipari óriás adatelemző platformjának következő generációján is együttműködik.

Hirdetés

Az SKF azt ígéri, azzal, hogy a jelenlegi állapotfigyelő termékportfólióját ezzel a megoldással egészíti ki, a nagy gyártóüzemek segítségével több ezerrel növelheti a forgóeszközök számát, amelyek bekapcsolódnak a végfelhasználók prediktív karbantartási programjaiba. Az SKF megoldásának célja, hogy ezeket a telephelyeket gépi figyelmeztetésekkel és riasztásokkal lássa el, lehetővé téve az intelligensebb, jobb döntéshozatalt, valamint a hatékonyabb karbantartástervezést és ütemezést. Ugyanezt a megoldást a belépő szintű felhasználók és a kis- és közepes méretű gyártók is használhatják, így az ipari piaci szegmens nagyobb része számára elérhetővé válik az AI-alapú elemzés.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.