Hirdetés
. Hirdetés

Az SMC teljes palettája bezöldül

|

A Zöld IT Stratégia kiterjed a gyártásra, működésre, újrafeldolgozásra is.

Hirdetés

Az SMC Networks nyilvánosságra hozott néhány részletet a cég Zöld IT Stratégiájával kapcsolatban. Bemutatta a folyamatban lévő fejlesztéseit, amelyek arra irányulnak, hogy lecsökkentsék az energiafogyasztást a termék teljes életciklusában, a tervezéstől és gyártástól kezdve a használaton át egészen a végső újrahasznosításig. Nem csak egy termékcsoportra vonatkozik a program, hanem minden jövőbeni termékre és folyamatos fejlesztést és átállást jelent.

 

smcgreenit_.jpg

 

 

A cél elérésében segítenek az SMC Networks olyan integrált technológiái, mint a "single-chip architecture", intelligens energiagazdaálkodási megoldások a Power-over-Ethernet optimalizációjáért és leegyszerűsített alkatrész tervezés.


Számos gyártó azt az energiatakarékossági megoldást választotta, hogy kikapcsolja az épp használaton kívüli switch kapukat, de ez ronthat a teljesítményen és lerövidítheti a termék élettartamát is. Az SMC Networks arról számol be, hogy megtalálta a módját annak, hogy a teljes energiafogyasztást úgy csökkentse le, hogy minden port és alkatrész bekapcsolva marad, használható állapotban. Ez zökkenőmentesebb működést, hosszabb élettartamot és jobb hálózati teljesítményt eredményez majd.

 

A cég arra is törekszik, hogy minimalizálja, majd végül teljesen elhagyja és alternatív megoldásokkal helyettesítse a veszélyes anyagok használatát az alkatrészek gyártása közben. Az SMC Networks termékei megfeleltek az Európai Unió WEEE (magyarul: Hulladékká vált elektromos és elektronikai berendezések)
direktíváinak, valamint az RoHS (magyarul: az elektromos és elektronikus berendezésekben lévő veszélyes anyagok használatának korlátozása) direktívájának már azelőtt, mielőtt azok életbe léptek volna. Sőt, az SMC Networks már az új, Kínát és Koreát érintő RoHS direktíváknak is megfelel. Minden SMC Networks termék, amelynek a csomagolásán szerepel a Green Dot embléma - ami a céget szimbolizálja -, megfelel a cég ezirányú célkitűzéseinek és az előírásoknak.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.