Hirdetés
. Hirdetés

Az új Surface Pro 7+ egy üzletre termett hibrid

|

Az üzleti és oktatási szegmenst célozza a legújabb, leválasztható billentyűzettel szerelt Windows 10-es laptop-tablet hibrid.

Hirdetés

Surface Pro 7 + néven mutatta be a Microsoft legújabb 2-in-1 laptop-tablet hibridjét, amit kifejezetten a nagyvállalati, illetve az oktatási szegmens igényeit szem előtt tartva alakítottak ki. Az átlagfelhasználóknak szánt Surface Pro 7 frissített változatához hasonlóan ugyanazzal a 12,3 hüvelykes, 2736x1824 pixel felbontású PixelSense kijelzővel szerelték fel, de a készülékházban már komoly processzor- és SSD-opciók közül lehet választani.

Hirdetés

Sokak szerint az utóbbi évek Surface modelljei a MacBookok Windowsát futtató verziói, amit az igényes összeszerelés és a stílusos megjelenés igazol, de a Microsoft igyekszik erőben és tudásban is hasonlót alkotni. Lássuk az újdonságokat:

  • Cserélhető SSD: a kínálat 128 gigabájttól 1 terabájtig terjed, és a felhasználók biztonságát, valamint persze kényelmét fokozza, hogy a tároló nincs az alaplapra forrasztva.
  • Opcionális, továbbfejlesztett LTE technológia, a folyamatos online kapcsolat érdekében (ez csak az i5 processzoros variánsokra érvényes).
  • Akár 15 órás akkumulátoridő (ez az LTE-képes eszközöknél esetén 13,5) az 50,4 Wh-s akkumulátornak köszönhetően, amely 4,5 órával többet bír, mint a "sima" Pro 7 esetében.
  • Windows 10 Pro, rajta pedig Microsoft 365 csomag a korábbi modellen található sima Windows 10 Home helyett
  • Intel Core i3-1115G4, Core i5-1135G7 és Core i7-1165G7 processzorkínálat váltotta a Surface Pro 10. generációs Intel Core CPU-it
  • 8, 16 vagy 32 gigabájt RAM

Az árak 899 dollárnál kezdődnek, ami természetesen a csak Wi-Fit kínáló alapmodellt jelenti. Az LTE-s, i5-ös verzió esetén 1149 dollárt kell letenni, i7-esnél ennek több mint a dupláját. A billentyűzetek további 90-135 dollárba kerülnek.

A redmondi gyártó egyértelműen a munka-célú felhasználásra hegyezi ki az új modellek marketingjét, az alábbi kisfilmjük gerincét is az adja, hányféle újfajrta helyzetben lehet használni a Surface eszközöket tucatnyi különböző területen és szakmában.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.