Hirdetés
. Hirdetés

Bábel-ellenes weblelőhelyek

|

Az ingyenes nyelvtanfolyamokon angol tudás nélkül is előreléphet, középhaladó ismerettel pedig másik nyelvnek is nekiállhat.

Hirdetés

Rengeteg pénzt költenek emberek nyelvtanulásra, hiszen ezen a módon sokszor új, jobb munkát lehet szerezni és persze érdekes is. Nehéz úgy átmenni egy fővárosi aluljárón, hogy ne szembesüljünk néhány nyelviskola ajánlatával, ahol csoportos foglalkozáson olcsón megtanulhatunk egy idegen nyelvet. Különösen gyakori az angol nyelvtanfolyam ajánlat, hiszen az üzleti és műszaki életben ma ez a legkeresettebb.

Nem kell azonban túl sok angol nyelvismeret ahhoz, hogy saját időbeosztással, otthonról léphessünk előre nyelvtudásban. Vásárolhatunk profi nyelvtanuló programcsomagokat és kazettákat, de akár ingyen is megúszhatjuk, ha hajlandóak vagyunk többféle forrásból meríteni, azaz másutt elsajátítani a nyelvtant és alap szókincset, illetve a kiejtést.

Használható szintfelmérőt és írásbeli leckeanyagokat találunk a Free-English Project oldalán. 50 leckén át akár a nyelvvizsgáig "gyúrhatjuk fel" magunkat nyelvtanilag, szinte abszolút nulla szintről, mivel az indító anyagok még kétnyelvűek.

Ha abszolút bátortalanok lennénk, de azért valahol muszáj már elkezdenünk az angolt, törekedhetünk egy egészséges minimumra is, ebben partner például a www.100szo.hu, ahol feliratkozhatunk egy tízszer 5 perces e-mail kurzusra. A legalapvetőbb angol szavak megtanítására törekedő program egy nagyobb, fizetős anyag része, de az induló adag ingyenes és elég barátságos.

? Mandarin kínai a BBC oldalain ť

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.