Hirdetés
. Hirdetés

BD-s mini-PC az ASUS-tól

|

Az apró gép teljesítménye majdnem felér egy HTPC tudásával.

Hirdetés

 

Az ASUS legújabb mini-PC-je fekete színű, és különösen elegáns megjelenéssel bír. A gépet Intel processzorral szerelik (választható), maximum 4GB DDR2-es RAM fér bele, és tálca nélküli DVD-vagy Blu-ray-meghajtóval rendelkezik.

 

Legfeljebb 1 TB-nyi adat tárolására alkalmas merevlemez építhető be a 256 MB memóriával bíró GeForce 8600M grafikus kártya mellé. A hangért a 7.1 csatornás audiokimenet felel, így az apró PC egy tuner híján akár már HTPC is lehetne.

 

 

essentio_cs5110.jpg

 

Az Essentio CS5110 további felszereltségéhez tartozik a gigabit Ethernet, a 802.11 b/g/n Wi-Fi, a 2.0-ás Bluetooth (EDR), az integrált infraport, FireWire, kártyaolvasó, HDMI-és VGA-csatoló, valamint egy multimédiás billentyűzet és egér, a Vista MCE távirányítója mellett.

 

Bár a mindössze 3,4 kilogrammos mini-PC a gyártó ígérete szerint nagyon csendes lesz, azt még nem tudni, hogy mikortól és mennyiért lesz kapható. Bővebb technikai információ megtalálható az ASUS honlapján.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.