Hirdetés
. Hirdetés

Hamarosan ingyen Vista upgrade Windows 7-re - beerősít a Microsoft

|

Hamarosan kapható lesz a Vista ingyen Windows 7-re fejleszthető kiadása

Hirdetés

 

A Microsoft Magyarország kiemelten fontosnak tartja a partnerkapcsolatok minőségét, folyamatosan fejleszti a partneri szolgáltatások szintjét annak érdekében, hogy a termékei kereskedelmében résztvevők és a termékeket használók elégedettségét növelje.

 

Ezen fejlesztés részeként, reagálva a piacon bekövetkezett, minden területet és kereskedelmi szintet érintő változásokra, a Microsoft dinamizálja disztribútori körét, s ehhez olyan új partnert is be kíván vonni, amely kiemelkedő piaci tapasztalattal és viszonteladói elfogadottsággal bír, stabil pénzügyi háttérrel rendelkezik, továbbá a partneri körét, valamint a jövőbeni értékesítési stratégiáját tekintve a Microsoft számára a leginkább kiemelkedő potenciált és együttműködési lehetőséget nyújtja.

 

ramirisms.jpg

Mint OEM partnernél, a Ramirisnál is megvásárolható lesz az az új speciális Windows Vista változat, mely ugyan mintegy 10 dollárral (USD) drágább lesz, ám ingyenesen továbbfejleszthető lesz majd Windows 7-re

 

A Ramiris eddig aldisztribútori státuszban folytatta tevékenységét a Microsoft OEM területen, melyet kiemelkedően végzett mind együttműködési színvonalát, mind eredményességét tekintve.

 

A Microsoft  ezúton jelenti be, hogy a Ramirisszal közvetlen OEM disztribútori megállapodást köt. A Microsoft stratégiájának fontos része a kiemelt nemzetközi PC gyártókkal való együttműködés további erősítése, így különös örömmel tölt el bennünket, hogy a Ramiris Europe Kft. a HP Magyarországgal is hivatalos disztribútori státuszra szerződött.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.