Hirdetés
. Hirdetés

Begyorsul a Balaton

|

A Pannon és a Vodafone is nyáron adja át a Balaton környéki 3G hálózatokat. A Pannon 37 százalékos lefedettséggel, a Vodafone roadshow-val erősít.

Hirdetés

A Pannon összesen 15 Balaton-parti településen gyorsítja fel az internet sebességét, így a 1,8-3,6 Mbit/s sebességű 3G/HSDPA hálózaton keresztül érkező internet a nyaralók számára is elérhetővé válik. Számításaik szerint a nagy weboldalak is 1-2 másodperc alatt tölthetők le, míg egy 3 megabájtos zeneszám letöltése sem tart tovább 10-20 másodpercnél. A Balaton-parti települések csatlakozásával hazánk 59 településén, a lakosság közel 37 százalékának érhető el a Pannon gyors hálózata.

A Vodafone júniusban elindított 3G hálózatát három Balaton-parti városban bővíti tovább (Siófokon, Balatonfüreden és Keszthelyen), illetve már a települések környékén is biztosított a 3,6 Mbit/s-os maximális letöltési és 384 kbit/s-es feltöltési sebességű hozzáférés.

Az ebből az alkalomból kiadott közlemény szerint a szolgáltatás és az Internet Szabadon akció népszerűségét bizonyítja, hogy az indulás óta eltelt három hétben naponta százasával kötnek szerződést az ügyfelek a Vodafone korlátlan mobilinternet-csomagjára. Az akcióban az ügyfél három munkanapon belül visszaviheti az internetkapcsolathoz szükséges készüléket a vásárlás helyszínére, és minden további kötelezettség nélkül lemondhatja a szolgáltatást - a cég szerint azonban igen kevesen élnek a lehetőséggel.

A Vodafone Roadshow keretében országszerte különböző helyszíneken kipróbálható és megismerhető a szolgáltató szélessávú internet szolgáltatása:

Miskolc - június 22-23-24.
Debrecen - június 29-30-01.
Szeged - július 06-07-08.
Budapest - július 13-14-15.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.