Hirdetés
. Hirdetés

Bemutatkoznak az új Galaxy A71 és A51 okostelefonok

|

A továbbfejlesztett készülékek négy kamerával, Infinity-O kijelzővel és hosszú üzemidővel érkeznek.

Hirdetés

A Galaxy A71 és Galaxy A51 telefonok négy kiemelkedő teljesítményű kameráját arra tervezték, hogy az élet legfontosabb pillanatait örökítsék meg, olvashatjuk a gyártó közleményében. A Főkamera mellett az Ultraszéles látószögű, a Makró kamera és a Mélységérzékelő működését is olyan intelligens megoldások egészítik ki, amelyekkel a Galaxy A 71 és Galaxy A51 készülékek változatos élethelyzetekben is részletes és ragyogó képeket készítenek. 

Hirdetés

A Galaxy A71 64 megapixeles, és a Galaxy A51 48 megapixeles kamerája kiemelkedő minőségű képeket készít. Akár éjjel, akár nappal történnek az események, a kamera a lehető legnagyobb részletességgel és élénk színekkel örökíti meg őket. Az Ultraszéles látószögű lencse az emberi szemhez hasonlóan 123 fokos látószögben fényképez, az intelligens váltás funkció pedig minden helyzetben segít megtalálni az ideális felvételi módot. A Makró kamera kristálytisztán ragadja meg a közeli tárgyak részleteit, míg a Mélységérzékelő az Élőfókusz módnak köszönhetően kiemeli a képek témáját. 


A Szuperstabil felvétel funkcióval a legmozgalmasabb kalandokról is lenyűgöző felvételek készülhetnek. A Szuperstabil felvétel csökkenti a kamera rázkódását, ha a videó alanya vagy készítője mozgásban van a rögzítés közben. A különleges funkcióval a felhasználók akár futás közben vagy nehéz terepen is könnyedén megörökíthetik a fontos pillanatokat. 

A Galaxy A71 és a Galaxy A51 egyaránt Super AMOLED Infinity-O, határtalan kijelzővel érkezik. A 6,7- és 6,5 colos kijelzők magával ragadó élményt biztosítanak mindkét készüléken. A felhasználók kizárhatják a külvilágot és teljesen a tartalomra koncentrálhatnak a Samsung eddigi legnagyobb mobilkijelzőinek egyikén.

A Galaxy A71 és a Galaxy A51 is erőteljes, 4500, illetve 4000 mAh kapacitású akkumulátorral érkezik, így az egész napon át használhatók. A Galaxy okostelefonoknál megszokott 25 és 15 wattos gyorstöltéssel a felhasználók töltés esetén sem maradnak sokáig a készülékük nélkül.   

A Galaxy A71 és A51 segítségével elérhetők a Samsung ökoszisztémájának intelligens alkalmazásai és szolgáltatásai, mint például a Bixby (Vision, Lens Mode, Rutinok), a Samsung Pay, vagy a Samsung Health. A készülékek védelméért a Samsung magas szintű biztonsági platformja, a Knox felel.

A Samsung Galaxy A51 készülékek Magyarországon 129900 forintos ajánlott fogyasztói áron az év második hetétől, míg az A71 készülékek 159990 forintos ajánlott fogyasztói áron érhetők el, az év negyedik hetétől.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.