Hirdetés
. Hirdetés

Bemutatkozott Amerikában a Nav N Go

|

A Nav N Go iGO 8 a Las Vegas-i CES kiállításon debütált, márciustól pedig már itthon is kapható lesz önálló termékként.

Hirdetés

A navigációs piac szakértői szerint 2012-re az Észak-Amerikában használatos navigációs eszközök mintegy 80 százaléka már a mostaninál fejlettebb technikájú, fényképszerű megjelenítést fog alkalmazni. Mivel az amerikai cégek még csak ismerkednek ezzel a technológiával, a Nav N Go rendkívüli piaci előnyre tehet szert első, "valódi" 3D-s navigációs szoftverével, a Nav N Go iGO 8-al, melyet a Las Vegas-i CES kiállításon mutatott be az amerikai közönségnek.

"Európában már bizonyítottunk, így Észak-Amerika teljesen logikus lépés számunkra. Mivel a GPS-alapú navigációs eszközök piaca az előrejelzések szerint 2006 és 2010 között 3 millióról 25 millióra emelkedik Észak-Amerikában, úgy gondoljuk, hogy tökéletes az időzítésünk. A CES kiállításon sok jelentős céggel kötöttünk partneri megállapodást, így reményeink szerint az amerikai vevőket is megnyerhetjük magunknak. A Las Vegas-i kiállítás sikere tovább erősíti üzleti pozíciónkat, így a navigációs piacon betöltött jelenlegi helyünkről 2008-ban csak előrébb léphetünk" - mondta Fazakas András, a Nav N Go operatív igazgatója.

A Nav N Go az egyetlen olyan magyar cég, amely nemcsak kiállítóként szerepelt a CES-en, de kétszintes standdal hívta fel magára a figyelmet. Az érdeklődő újságírók a Las Vegas-i utakon ki is próbálhatták a Nav N Go vadonatúj Észak-Amerika szoftverét. A cég ügyvezető igazgatója egy Hummer Limousine-ban kísérte el a sajtó képviselőit, ahol megtapasztalhatták a 3D-s Nav N Go iGO 8 előnyeit.

Az Európában már beharangozott, sőt, némely Mio, HP és Sony hardveren már élvezhető Nav N Go iGO 8 alapú navigációs szoftver egyesíti mindazt, amit a pontos térképek és az újszerű képi megjelenés nyújthat: a képernyőn a környező épületek és a nevezeteségek látványa, valamint a valósághűen elemelkedő utak és a domborzat segítik a navigálást. A megoldás tavasszal a magyar piacon is megjelenik: a Nav N Go iGO 8 Európa egy 2 GB-os microSD memóriakártyán tartalmazza majd teljes Európa térképét a 3D-s objektumokkal és domborzattal együtt.

Itthon először elérhetővé válik Észak-Amerika térképe is, mely szintén egy 2 GB-os microSD memóriakártyán kerül forgalomba. A tervek szerint az Európa térképet tartalmazó szoftver fogyasztói ára várhatóan 39 ezer forint lesz, míg az észak-amerikai változat 31 ezer forintba fog kerülni. A régi iGO My way felhasználók kedvezményes áron hozzájuthatnak majd a 3D-s szoftverhez, de azoknak is biztosítanak térképfrissítési lehetőségeket, akik nem szeretnék lecserélni korábbi szoftverüket. Az online frissítés tavasztól térítés ellenében válik elérhetővé, a frissítések ára várhatóan 20 ezer forint körül alakul.

(MTI - OTS-Hírvonal)

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.