Hirdetés
. Hirdetés

Bicskanyitogató húzásra készül a Microsoft a Windows 10-ben

|

A rendszer levelező appját hirdetésekkel akarja megrakni.

Hirdetés

Hirdetés

A Windows 10 levelező alkalmazása hamarosan egy olyan frissítést kap, ami sokaknál ki fogja  verni a biztosítékot, a kezelőfelületen ugyanis a legfrissebb e-mailek mellett hirdetések fognak megjelenni.

Bár hihetetlennek tűnik, a Microsoft a hírek szerint valóban egy ilyen bevételnövelő változtatást tervez a Mail (Posta) appban.

Ahogy a dolgok most állnak, ez nem olyan szolgáltatás lesz, amit a felhasználók egyszerűen kikapcsolhatnak. Csak egy módon szabadulhatunk meg tőle: ha lemondunk az egész alkalmazás használatától.

A beépített hirdetések használata meglehetősen meredek ötlet az operációs rendszert fejlesztő óriáscégtől, de a megoldás jelenleg még csak kísérleti stádiumban van, így nem is biztos, hogy a Microsoft az összes Windows 10 felhasználót boldogítani fogja vele. Ha igen, akkor számítha rá, hogy a Posta app felhasználói tábora radikálisan össze fog zsugoroldni, mivel számtalan más szoftverrel is megoldható az e-mailek kezelése reklámmentesen.

Ugyanakkor kérdés az is, hogy az ötletet a Microsoft a Windows 10 más alkalmazásaira is ki akarja-e terjeszteni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.