Hirdetés
. Hirdetés

Biztonságos élelmiszer

|

IFS Logisztika Audit zajlott sikerrel a SPAR-nál.

Hirdetés

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. Magyarországon először teljesítette a Nemzetközi Élelmiszeripari Szabvány Logisztikai része (IFS Logistics Standard) legújabb, 2.1-es verziójának elvárásait, ezáltal biztosítva a korábban is működtetett HACCP rendszeren túlmutató, magasabb szintű élelmiszerbiztonsági és -védelmi szempontokat mindkét logisztikai központjának tevékenységében.

Hirdetés

A vállalat nem csak üzleteiben, hanem logisztikai háttérében is kiemelt fontosságúnak tartja a minőségi kiszolgálást. Logisztikai központjai – Bicskén és Üllőn – országos szinten több mint négyszáz üzlet kiszolgálásáért felelnek. Logisztikai háttere folyamatosan bővül, fejlődik és követi a piaci igényeket. Ez irányú tevékenysége minőségét és biztonságát a Nemzetközi Élelmiszeripari Szabvány Logisztikai részének (IFS Logistics Standard) tanúsítása szavatolja, amelyet a közelmúltban auditáltak a cégnél. A tanúsítvány évenkénti megújítása garantálja a rendszer folyamatos fejlődését, és ez működőképességének záloga.

Az IFS Logistics Standard egy nemzetközileg elfogadott élelmiszerbiztonsági rendszer, kifejezetten az ellátási lánc logisztikai szakaszának átfogására és szabályozására. Legújabb – 2.1-es – verziója garantálja, hogy a korábban is működtetett HACCP rendszeren felül magasabb szintű élelmiszerbiztonság és -védelem valósuljon meg a folyamatokban. A szabvány szigorú minőségi és biztonsági követelményei kiterjednek az áru beérkeztetéstől a kiszállítás legutolsó mozzanatáig, teljesen átölelve ezzel az áru kezelését végző mindkét logisztikai központ feladatait.

 

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. elkötelezett a minőségi kereskedelem iránt. Egyebek mellett ennek a bizonyítéka, hogy minőségirányítási, ill. élelmiszerbiztonsági rendszerekkel szavatolja a folyamatok működését, működtetését. Az élelmiszer előállítók részére régóta léteznek élelmiszerbiztonsági szabványok, amelyek az előállítás körülményeit hivatottak szabályozni. A gyártás és a fogyasztás közötti időbeli és helybeli áthidaló elem, a logisztika folyamatainak szabályozására hivatott az IFS Logistics Standard. A rendszer tanúsítványával rendelkező, logisztikai tevékenységet végző vállalkozások – így a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. is – működése megfelel az élelmiszerbiztonság törvényi követelményeinek a termékek raktározása, komissiózása, elosztása, be- és kirakodása, ill. szállítása során egyaránt.

Hardverek, szoftverek, tesztek, érdekességek és színes hírek az IT világából ide kattintva!

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.