Hirdetés
. Hirdetés

Biztonságos tároló otthoni irodába

|

Ötszintű adatvédelmet ad a fájlok biztonságos mentéséhez és megosztásához a Netgear hálózati tárolója.

Hirdetés

A ReadyNAS 200-on a Netgear OS 6.2-es operációs rendszere fut, amely ötszintű adatvédelmet, fájlmentő és -szinkronizáló, valamint felhőalapú felügyeleti funkciókat ad a hardverhez. A BTRS fájlrendszerében a ReadyNAS a fájlokat egyszerre több lemezen is tárolja, így azokat a meghajtó meghibásodása vagy fájlsérülés esetén is épségben megőrzi. A tároló emellett folyamatosan pillanatfelvételeket készít a szerkesztett fájlokról, így azok visszaállíthatók korábbi állapotukra. Növeli a biztonságot, hogy a ReadyNAS 200 valós idejű vírusszűrést végez, és – a beállítás függvényében automatikusan, vagy egy kattintásra – második hálózati tárolóra, illetve a felhőbe másolja az állományokat. A ReadyNAS merevlemezei akár működés közben is cserélhetők, ami már a nagyvállalati megoldásokat idézi.

Ha a felhasználó a Netgear ReadyCLOUD szolgáltatásával együtt használja, a hálózati tároló a Dropbox vagy a Google Drive ingyenes, ugyanakkor biztonságosabb alternatíváját kínálja a fájlok mentéséhez, szinkronizálásához és megosztásához. Az állományok ugyanis ahelyett, hogy a szolgáltató felhőjébe kerülnének, a felhasználó saját ReadyNAS 200 tárolóján maradnak, de a PC-kre, valamint iOS és Android alapú mobileszközökre készült alkalmazások segítségével az interneten bárhonnét elérhetők.

 

Netgear ReadyNAS 200

Professzionális szolgáltatásaival és teljesítményével a Netgear hálózati tárolója akár nagyméretű médiafájlokkal, videókkal és fotókkal dolgozó otthoni irodákban is megállja helyét, a megoldás színvonalát az idei International CES kiállítás szakmai zsűrije innovációs díjjal ismerte el. A januári bemutatót követően most a ReadyNAS 200 két változata – két, illetve négy merevlemezzel konfigurált modellje – került forgalomba.

A ReadyNAS írási-olvasási adatátviteli sebességét, amely RAID konfigurációban a 200 Mbps-ot is elérheti, azok a felhasználók tudják maradéktalanul kihasználni, akik már frissítették wifi hálózatukat a 802.11ac szabványra épülő eszközökkel. A nagyméretű fájlok tárolásához és kezeléséhez – biztonsági mentéséhez, fájlok megosztásához vagy online videolejátszáshoz – megfelelő kapacitást és teljesítményt ad a ReadyNAS 12-24 terabájtig bővíthető lemezes tárhelye, kétmagos Cortex A15 processzora és 2 gigabájt memóriája, valamint két, a vezetékes kapcsolatok összevonására is alkalmas Gigabit Ethernet portja.

Otthoni irodai környezetben jól jön, hogy operációs rendszerének köszönhetően a ReadyNAS 200 beüzemelése is egyszerű, szoftverkliens letöltése nélkül, webes felületről elvégezhető, a tárolót a hálózat automatikusan felismeri. Száznál több beállításon és beépülő alkalmazáson keresztül azonban a haladó felhasználók messzemenően testre szabhatják a ReadyNAS 200-at, amelyhez három év korlátozott hardvergarancia tartozik, és 90 napos telefonos támogatás is elérhető a nap 24 órájában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.