Hirdetés
. Hirdetés

Bluetooth-örömök a Windows 10-ben

|

Nemsokára sokkal egyszerűbb lesz egy sor bluetoothos eszköz és a PC párosítása.

Hirdetés

 

Hirdetés

A Microsoft jelentős továbbfejlesztéseket végez a Windows 10 Swift Pair Bluetooth párosítási funkcióján, amivel tavaly egészítette a rendszert.

A Swift Pair a 2018. áprilisi frissítés egyik újdonsága volt, és eredetileg csak egyetlen termékre, a Microsoft Surface egérre működött. A rendszer legújabb, 18985-ös betekintő változatában azonban egy sor új eszközzel bővült a támogatottak köre.

A Bluetooth-funkció értékét nem csak az növeli, hogy a korábbinál jóval több eszközzel használhatjuk (Surface ergonomikus billentyűzet, Surface precíziós egér, Surface mobilegér stb.), hanem az is, hogy a párosítás a Windows 10 műveletközpontjának értesítésein keresztül valósul meg, és szinte teljesen automatikus.

A képernyő sarkában megjelenik egy értesítés a lehetséges kapcsolatról (nem biztos, hogy a rendszer pontosan beazonosítja a PC-re csatlakozni kívánó eszközt, de a fajtáját felismeri), és rajtunk múlik, hogy mit kezdünk vele, létrehozzuk-e, vagy visszautasítjuk: egész művelet csupán néhány másodpercet rabol el az életünkből.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.