Hirdetés
. Hirdetés

Bosszantó hibákat orvosol a legújabb Windows 10-frissítés

|

Ezek közül is a legfontosabbak a kereséssel kapcsolatos mizériák.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft opcionális Windows 10 frissítést adott ki, amely a keresőablak hibáit kívánja orvosolni.

A problémát a Windows 10 1903. 1909. változata idézte elő, amely megzavart bizonyos funkciókat a szolgáltatásban.

Korábban a Windows-felhasználók egy része arról panaszkodott, hogy nem tudják használni a rendszer beépített keresőjét, és bár a Microsoft azt állította, hogy megoldotta a problémát, a hiba a rendszer újraindulását követően visszatért.

A februári frissítő kedd sem múlt el újabb panaszok nélkül:a csomag telepítése után eltűntek a felhasználói profilok.

A legújabb frissítés, a  KB4535996 nem csak a korábban bepanaszolt hibákat küszöböli ki, de más tekintetben is javít a rendszeren.

A korrekciók érintik a beszédplatformot, a Windows Mixed Reality-t, az Active X-et, és a hálózati nyomtatokkal kapcsolatos problémákat. A Windows Mixed Reality például olykor nem megfelelő képminőséget produkált, bizonyos ActiveX tartalmak pedig egyszerűen nem töltődtek be.

A frissítés az akkumulátoros teljesítményt is javítja, és készenléti módban meghosszabbítja a működési időt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.