Hirdetés
. Hirdetés

Bővül a Flash és PDF technológia mobil platformon

|

Az Adobe tervei szerint a felsőkategóriás mobil eszközök után az olcsóbb változatokat is meghódítják a Flash és PDF alapú szoftverek.

Hirdetés

"Szándékaink szerint a gazdag internettartalom rövidesen mindennapossá válik a mobil eszközökön, s ebben döntő szerepet fognak játszani az Adobe Flash és Reader termékek" - jelentette ki Shantanu Narayen, az Adobe műveleti igazgatója Finnországban tett látogatása során. Majd így folytatta: "Ahogy a mobil eszközök száma rohamosan növekszik képességeikkel együtt, hihetetlen fejlődésnek leszünk szemtanúi, még akkor is, ha ezek elterjedtsége még nem teljes körű. Indiában és Kínában sosem fognak emberek milliói internetkapcsolattal felszerelt PC-t használni, miközben a mobilpiac lehetőségei hatalmasak."

Tegyük hozzá, erre minden esélye is megvan az Adobe és a Macromedia egyesülése révén létrejött új vállalatcsoportnak. Narayen beszélt a két vállalat fúziójáról is: elmondta, hogy a folyamat mind a menedzsment, mind a termékintegráció szempontjából sikeresen halad, de még nem fejeződött be.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.