Hirdetés
. Hirdetés

Bővül a Samsung okostévék kínálata

|

iTunes filmeket és sorozatokat tesz elérhetővé tavasztól a Samsung a 2019-es Smart TV készülékein, amelyek már az Apple AirPlay 2 támogatást is megkapják.

Hirdetés

A gyártó 2018-as tévéin az újdonságok firmware frissítés után lesznek elérhetők. A Samsung Smart TV-ken debütáló iTunes Filmek és TV-műsorok (iTunes Movies and TV Shows) alkalmazás több mint 100 országban, míg az AirPlay 2 támogatás 190 országban lesz elérhető.

Hirdetés

A Samsung Smart TV-k új, iTunes Filmek és TV-műsorok alkalmazásával a Samsung vásárlói hozzáférhetnek meglévő iTunes könyvtárukhoz és kedvükre válogathatnak az iTunes Store több százezres film- és sorozatgyűjteményéből, beleértve a 4K HDR filmek széles választékát is. Az iTunes Filmek és TV-műsorok alkalmazás gördülékenyen működik összhangban az olyan Samsung Smart TV szolgáltatásokkal, mint a Universal Guide, az új Bixby és a Search, így a felhasználók zavartalanul élvezthetik a Samsung platform lehetőségeit.

Az AirPlay 2 támogatással a felhasználók az Apple készülékeken található videókat, képeket, zenéket és podcastokat könnyedén szinkronizálhatják Samsung Smart TV-jükkel, beleértve a QLED 4K és a 8K TV-ket, a The Frame, valamint a The Sherif TV eszközöket, és egyéb Samsung UHD és HD modelleket is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.