Hirdetés
. Hirdetés

Bővült a Fujitsu zérókliens-portfoliója

|

Két új zéróklienst mutatott be a Fujitsu. A DZ22-2 és a DZ19-2 modellszámú gépek nyújtotta szabadság és rugalmasság révén a vállalatok még könnyebben beilleszthetik meglévő infrastruktúrájukba a zéró klienseket.

Hirdetés

A Fujitsu úgy alkotta meg zéró klienseit, hogy azok más szállítók megoldásainál több hypervisort támogatnak. Új jellemzőik (pl. a többmonitoros működés, a LED technológia és a Power over Ethernet /PoE/) tovább csökkentik a költségeket és fokozzák a produktivitást.

Sok vállalat fontolgatja a zérókliens-környezet kialakítását, de aggályai vannak azzal kapcsolatban, miként illessze be a zéró klienseket meglévő infrastruktúrájába. A Fujitsu platformfüggetlen zéró kliensei erre kínálnak megoldást, ugyanis a rendszergazdáknak többé nem kell újrakonfigurálniuk a terminálszolgáltatási technológiát, hanem egyszerűen kiválaszthatják a meglévő infrastruktúra-követelményeikhez legjobban illő platformot. A Fujitsu zéró kliensei mindhárom elterjedt hypervisort támogatják: a VMware ESX(i)-t, a Microsoft Hyper-V-t és 2011 januárjától a Citrix Xen Desktopot is.

A zéró klienseket vonzóbbá teszi fokozottan produktív és költségtakarékos működésük. Mindkét modellhez két eltérő (19 vagy 22 hüvelykes) kijelzőpanel választható. A többmonitoros funkció szükség esetén több kijelzőre is kiterjeszti az asztali rendszert. Ezzel növeli a hatékonyságot, hiszen a felhasználó több dokumentumot és alkalmazást is megjeleníthet egyszerre. A legújabb LED-es háttérvilágítás nagy kontraszttal és tiszta képmegjelenítéssel járul hozzá a kényelmes munkavégzéshez. A hatékony LED-technológia emellett energiát takarít meg.

A DZ22-2 vékony kliens egyedülálló jellemzője a Power over Ethernet (PoE) támogatása. Egyetlen Ethernet kábel biztosítja az energiaellátást és az Ethernet hálózati működést, ami megkönnyíti a telepítést és a kiterjesztést (roll-out), és elejét veszi a kábelek összegabalyodásának. Mindkét új modell támogatja a Voice over IP technológiát és a webkamera használatát.

A Fujitsu a november 24-én és 25-én megrendezett müncheni VISIT-en kiállította teljes zérókliens-családját, köztük a DZ22-2 és DZ19-2 modelleket. A két új modell 2010 decemberétől rendelhető a CEMEA&I régióban.
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.