Hirdetés
. Hirdetés

Bővült a Google Alkalmazások

|

A Google prezentációkezelő eszközzel bővítette Google Alkalmazások programcsomagját.

Hirdetés

Az angol nyelven tavaly nyáron, magyarul pedig két hete bemutatott Google Alkalmazások révén mind az egyéni felhasználók, mind az intézmények vagy cégek a saját domain-nevük alatt használhatják a Google kommunikációs és együttműködést támogató megoldásait: a Gmail levelezőprogramot, a Google Dokumentumok szövegszerkesztőt és táblázatkezelőt, a saját kezdőoldalt, valamint a Google Calendar naptár- és a Google Talk csevegőprogramot (utóbbi két szolgáltatás jelenleg még angol nyelvű). Az Alkalmazások csomag részeként a Google Dokumentumok mostantól előadások és prezentációk valós idejű szerkesztésére, tárolására és megosztására is képes.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.