Hirdetés
. Hirdetés

Brazíliában terjeszkedik az Acer

|

Az Acer nem szerepel jól az utóbbi években, ezért valami drasztikus, de legalább szokatlan lépésre van szüksége.

Hirdetés

Az Acer arra jutott, hogy nem találja meg otthon, Tajvanban a válaszokat, ezért döntött úgy, hogy ideje egy notebook-gyártósort létrehoznia Brazíliában. A közelmúltban Kína volt a legnagyobb és a legnyereségesebb fejlődő piac a PC-ket tekintve, a Lenovo pedig virágzott a területen.

Ezúttal más országok kerültek a középpontba, köztük pedig Brazília. A Lenovo nem jutott sokra a dél-amerikai országban, az Acer viszont a második legnagyobb gyártóvá lépett elő az országban. A Samsung 440 000 eladott gépétől maradt le némileg, 317 000 darabszámmal.

Az Acer számára kiemelten fontos a brazil piac, ugyanis ha nem sikerül új bevételi forrásokat találnia, tovább zuhannak a pénzügyei. A májusban induló új gyártósor elsősorban a 14 hüvelykes noteszgépekre fókuszál majd. Könnyű dolga nem lesz, hiszen a rivális Samsung már eleve rendelkezett brazil gyártósorral. 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.