Hirdetés
. Hirdetés

Brother DCP-770W nyomtató teszt

|

A Brother DCP-770W-as fotó multifunkciósa a tömegből duplaszéles LCD-jével és Wi-Fi csatlakozásával tűnik ki.

Hirdetés

Visszafogott alapterülettel valósított meg a gyártó egy fotónyomtatásra és alkalmilag személyi irodai munkára is alkalmazható készüléket. Az igényes, kombinált grafitszürke-ezüst házon feltűnő elem a megszokottnál kétszerte szélesebb színes kijelző, mely kártyaolvasóval, PictBridge csatlakozással és néhány kezelőgombbal vállvetve gondoskodik arról, hogy ne csak számítógépről, hanem önállóan is nyomtathassunk fotókat. Egyetlen kombinált tálcával rendelkezik, normál és fotópapír között manuálisan válthatunk.

 

 

brotherdcp-770cw_.jpg

 

 

Saját fejlesztésű, legfeljebb 1200×6000 dpi felbontású fix Piezo-elektromos nyomtatófej dolgozik belül. A négy patron egyszerűen, külön-külön cserélhetők. Fotónyomtatáskor - négy alapszínű rendszerek között - versenyképes minőséget nyújt. Esetleg világos, rózsaszínes bőrszíneknél figyelhető meg szemcsézettség, egyébiránt az árnyalatok jók, a színkezelés kiegyensúlyozott. Egy fotót 94 másodperc alatt készített el, ez 15-20%-os elmaradást jelent a legtöbb versenytárshoz képest.

 

brotherlatvanyfokozas_.jpg

 

Az arányaiban kétszeres szélességű képernyőnek hasznát vesszük, mikor közvetlenül a készülékkel szerkesztjük a képeket, mivel elfér egymás mellé az eredeti és a módosított nézet. A szokásos fényerő- és kontraszt beállításokon túl összetettebb szerkesztési lehetőségeink is vannak: kivághatjuk a kép egy részletét, kérhetünk automatikus javítást, színfokozást, látvány fokozást. Kérésre automatikusan megkeresi és eltávolítja a vaku utóhatásaként vöröslő szemeket a készülék, használhatunk szépia vagy monokróm szűrőt.
Ethernet vagy Wi-Fi hálózaton oszthatjuk meg a készülék szolgáltatásait. Alacsony ára, visszafogott költségei és hálózati képességei jó vétellé teszik, általános napi használatra ajánljuk.

 

 

Névjegy


Termék: Brother DCP-770W

Forgalmazó: Brother Magyarország Kft.

Ár: 49200 Ft

Web: katt ide

 


Adatok

 

  • Piezo-elektromos, fix nyomtatófej
  • 25/30 monokróm/színes oldal/perc
  • 1200×4800 dpi felbontás, négy patron
  • USB 2.0, Ethernet és Wi-Fi kapcsolat
  • WEP és WPA/WPA2-PSK(TKIP/AES) titkosítás
  • 3,3" színes LCD kijelző, multi kártyaolvasó
  • 100 lapos tálca (20 lap fotó)
  • 600×2400 dpi-s CIS lapolvasó

 

 

 

Értékelés

 

dijak_2008_ajanlat_.jpg

 

Brother DCP-770W

Előny: Olcsó, Wi-Fi kapcsolat, visszafogott költségek, honosított LCD menü

Hátrány: Kicsit lassú, csak angolul ért a mellékelt OCR alkalmazás

Teljesítmény: 4

Szolgáltatás: 4,5

Ár/Érték: 5


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.