Hirdetés
. Hirdetés

Bűvész lehetsz az új hazugságvizsgáló app-pal

|

A Magic Lie Detector a kétszeres bűvészvilágbajnok, Hajnóczy Soma legújabb telefonos alkalmazása, amelynek a segítségével bárki igazi varázslóvá válhat.

Hirdetés

A teljesen egyedülálló ötlet alapján fejlesztett mobil app az emberi ujj szkennelésével képes megállapítani, hogy az illető igazat mond-e vagy hazudik, olvashatjuk a fejlesztő közleményében. A letöltés után néhány perc alatt meg lehet tanulni a használatát, és kis gyakorlás után már te magad is kitalálhatsz trükköket, amelyeket az applikáció használatával mutathatsz be.

Az alap trükkhöz nem is kell más, mint egy pakli kártya, amiből a néző választ egyet. Ezt nem mutatja meg senkinek. Ezután az előadó elindítja a Magic Lie Detectort. Az alkalmazás feltesz egy sor kérdést a lappal kapcsolatban (piros vagy fekete, számos vagy figurás, stb.), amelyekre a néző válaszol. A néző ujját minden kérdés után a telefonra kell helyezni, hogy az alkalmazás megállapíthassa, hogy igazat mond-e vagy sem.


A trükk befejezéséhez a néző mind a két ujját a telefonra helyezi, az alkalmazás beolvassa az ujjlenyomatát és végezetül megmondja, hogy melyik kártyát húzta ki a pakliból. A fejlesztő szerint a Magic Lie Detector 100 százalékig megbízható, és sohasem téved.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.