Hirdetés
. Hirdetés

Canon és a HP közösen forgalmaznak multifunkciós irodai nyomtatókat

|

Hardvert a Canon, nyomtatási és munkafolyamat kezelési tapasztalatot a HP ad az üzletbe

Hirdetés

A Canon a HP a mai napon bejelentette, hogy kibővített együttműködésük keretein belül a multifunkciós irodai rendszerek új kínálatát vezetik be a piacra, illetve forgalmazzák közösen. Az új rendszerek ötvözik a két vállalat által kínált előnyöket: a Canon vezető multifunkciós készülékeit és a HP vállalati nyomtatási és képalkotó eszközeit.

 

A két cég szövetsége lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy a webes felületű megoldások új körét biztosítsák ügyfeleik számára. Az új rendszerek egyesítik a Canon multifunkciós feldolgozó- és képalkotó-rendszereit a HP eszközkezelésével, informatikai integrálhatóságával, és az irodai munkafolyamatokkal kapcsolatos megoldásaival.

 

 

logo_meap.gif
 

 

 

Az EDS – a HP egyik leányvállalata – által biztosított szélesebb körű szoftver- és szolgáltatáskínálat, a HP nyomtatás-felügyeleti megoldásai, valamint a Canon globális szolgáltatásai, és terméktámogatása révén a vállalati ügyfelek az iparág egyik legátfogóbb kínálatát érhetik el. Az Canon és HP célja, hogy az ügyfelek költségeiket csökkentve növelhetik vállalati szervezetük hatékonyságát.

 

Az együttműködés lefedi a két vállalat jelenlegi és jövőbeli termékválasztékát. A Canon és a HP kihasználhatják egymás eszközkezelési és külső fejlesztésű szoftvereket tartalmazó kínálatának előnyeit is: többek között a Canon imageWARE Enterprise Management Console és a Canon MEAP, valamint a HP Web Jetadmin és HP Open Extensibility Platform alkalmazásokat. A kibővített termék-, és szolgáltatáskínálat várhatóan az észak-amerikai és európai ügyfelek, valamint e területek globális ügyfelei számára lesz elérhető.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.