Hirdetés
. Hirdetés

Canon: 26 lap percenként az új professzionális hálózati szkennerrel

|

Nem kis előnyt jelenthet, ha egy lapolvasó eCopy kompatibilis

Hirdetés

A Canon bemutatta az új eCopy kompatibilis Canon imageFORMULA ScanFront 220eP típusú hálózati szkennert, melyet – mérettől függetlenül – az általános irodai piac szereplőinek ajánl. Az új modell Canon imageFORMULA ScanFront 220eP egy egyszerűen használható és kompakt berendezés, amely percenként legfeljebb 26 kétoldalas lap beolvasására alkalmas. A testre szabható kezelőfelület és az egy gombnyomással elindítható műveletek segítik a felhasználóbarát működtetést, valamint a távoli hozzáférést. A ScanFront 220eP olyan professzionális funkciókat is kínál, mint az esetleges többlapos behúzás érzékelése és az ujjlenyomat-olvasó.

 

 

canon imageformula scanfront 220ep

 

 

 

A Canon közleménye szerint az új készülékkel modern dokumentumkezelési megoldások vezethetők be, melyek a működés gördülékenységét és hatékonyabb információ hozzáférést szolgálják, így az irodai feladatok acionalizálásával a vállalatok jelentősen csökkenthetik kiadásaikat.

 

Az új megoldások bevezetését megkönnyíti, hogy a Canon ScanFront 220eP integrálható az eCopy díjnyertes ShareScan szoftverével – az irodai piac egyik vezető szövegfelismerési és dokumentumterjesztési képalkotási megoldásával. z eCopy ShareScan program kapcsolódást és együttműködést biztosít számos kulcsfontosságú üzleti alkalmazással és szolgáltatással: dokumentumkezelési, munkafolyamat- és adatbázis-rendszerekkel, e-mail és fax szerverekkel. Az eCopy ShareScan képalkotási szoftver bővíthető és jelenleg több, mint 115 különböző modullal képes csatlakozni az elterjedt üzleti alkalmazásokhoz és szolgáltatásokhoz, például a dokumentumkezelési rendszerekhez vagy az e-mail és faxkiszolgálókhoz. Az eszköz eCopy modulja többek között a Microsoft Sharepoint, Exchange, ADOS – Therefore, EMC - Documentum, IBM - Lotus Notes, valamint FileNet dokumentumkezelési és vállalati rendszerekbe integrálást szolgálja.

 

 

Szeretne még több nyomtató tesztet, tippet, trükköt és hasznos ötletet olvasni?
Irány a PC World Nyomtatóbázis!

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.