Hirdetés
. Hirdetés

PC-D440: kisméretű asztali digitális másológép a Canontól

|

Elsősorban másolásra készült a monokróm multifunkciós

Hirdetés

Bejelentette a Canon új, asztali digitális másológépét. A kis méretű készülék automatikus kétoldalas nyomtatásra képes a beépített duplex egységnek köszönhetően, így kényelmesen takaríthatunk meg papírt.

 

A PC-D440, amely a Canon PC-D320 és PC-D340 készülékeket váltja le, további energia, idő és költség megtakarítást teszi lehetővé. Olyan kisvállalkozások számára ajánlja a Canon, ahol gyakran másolnak és ritkábban olvasnak be vagy nyomtatnak ki dokumentumokat.

 

A PC-D440 több olyan fontos funkcióval rendelkezik, amivel hatékony másolást és nyomtatást tesz lehetővé: többek között igen gyorsan üzemkész állapotba áll alvó módból, és minden-az-egyben tonerkazettával rendelkezik, ami megkönnyíti a karbantartást. A gyártó költséghatékony használatot ígér, de pontos kellékanyag-ár információkkal egyelőre nem szolgált.

 

Elődeinél nagyobb másolási és a nyomtatási sebességgel, a kisebb mérettel és felhasználóbarát, egyszerű a kezelőfelületével a PC-D440 azoknak készült, akik lecserélnék meglévő asztali másológépüket vagy beruháznának egy újra.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.