Hirdetés
. Hirdetés

Canon PIXMA MX850 nyomtató teszt

|

A duplex dokumentumadagolós multifunkcióssal minden megoldható: fax, másolás, CD/DVD fotócímkézés.

Hirdetés

Az MP830-ast felváltó MX850-es - elődjéhez hasonlóan - ugyancsak sokoldalú otthoni és kisirodai felhasználásra készült; a legtöbb tekintetben túltesz elődjén. Szintén 1 pikoliteres cseppekkel dolgozó, 9600 dpi felbontású FINE (tartós) nyomtatófejet és ContrastPlus technológiát alkalmaz, azaz eltérő jellegű fekete tintát használ szöveg- és fotónyomtatáshoz. Ennek eredményeként a szöveg kontrasztos, míg a fotók sötétárnyalat-képzése finom maradhat. Ugyanolyan kellékanyagokat használ, mint elődje, és a moduláris tintarendszernek köszönhetően a napi használat mellett költségei is hasonlóképpen kedvezőek. Lapolvasójának felbontása kétszer akkora, mint az MP830-asénak, ami előny; ám az új konstrukcióban már CIS-érzékelőt alkalmaznak, amely nyitott könyv másolásakor mosódott kötés körüli területet eredményezhet.

 

 

canonmx850_.jpg

 

 

Automatikus kétoldalas lapolvasást és másolást biztosító, 35 lapos automatikus dokumentumadagolóval (ADF) is felszerelték, no és duplex egységgel (lapfordító) is rendelkezik. Faxok fogadására és küldésére ugyancsak alkalmas, és nyomtatási kapacitását az Ethernet csatoló révén egy egész kisiroda kihasználhatja.

 

Új funkció az 5 másodperces gyorsindítás, az automatikus képkorrekció, valamint az arc- és témaelemzés. Az utóbbi két funkció optimalizálja az arcok árnyalatát, világosságát és a színtónusát, valamint korrigálja a túl- vagy alulexponálást. Számos új manuális korrekciós lehetőség áll rendelkezésre önálló fotónyomtatáskor vagy másoláskor.

 


Az új PIXMA MX850 akár egy néhány fős marketingiroda igényeinek is képes megfelelni, és árszabása sem féktelen, ezért örömmel ajánljuk.

 

Névjegy

Termék: Canon PIXMA MX850

Forgalmazó: Canon Hungária Kft.

Ár: 76 500 Ft

Web: katt ide

 

Adatok

  •  USB 2.0-s és Ethernet csatlakozás, 6,2 centiméteres TFT-kijelző
  • 9600 × 2400 dpi maximális nyomtatófelbontás
  • Öttintás moduláris tintarendszer (Contrast Plus)
  • CIS-lapolvasó modul, 4800×2400 dpi felbontás, Super G3 fax
  • Percenként legfeljebb 31/24 lap nyomtatása, másolása
  • 36 lapos eredeti adagoló (ADF)
  • Automatikus kétoldalas eredetimásolás és -nyomtatás
  • Közvetlen nyomtatás CD/DVD-re, kártyaolvasó és PictBridge csatlakozó
  • Teljes körű szoftvercsomag, OCR-hez is

 

 

 

Értékelés

 

dijak_2008_ajanlat__1.jpg

 

Előny: gyors, jó nyomatminőség minden hordozón, sokoldalú, helyi hálózaton megosztható, átlagos kisirodai használat mellett gazdaságos

Hátrány: erős kötésű könyvek másolásakor gyengébben teljesít, terebélyes

Teljesítmény: 5

Szolgáltatás: 4,5

Ár/érték: 4

 

 


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.