Hirdetés
. Hirdetés

CEBC Tavaszi Konferenciák

|

2014-ben sem maradnak el a Central European Business Centre konferenciái.

Hirdetés



Energy Forum Hungary 2014


GAZPROM előadás az Energy Hungary 2014 konferencián!

Az energetikáról érzelmek nélkül: 2014-ben folytatódik a Magyar Energetikai Piac átrendeződése. Konferenciánk célja, hogy e folyamatok kielemzéséhez egy asztalhoz ültesse a kormányzat, az ipari szereplők és szolgáltatók, valamint a piaci szabályozó partnereket. Várjuk konferenciánkon 2014. február 27-én a Larus Rendezvényközpontban. 

 


E-BANKING SUMMIT 2014


E-banking és mobilbank fejlesztések bemutatása, a bankkártya jövője, mobil applikációk, mobil PKI, banklépési kényszer és még sok hasznos információ szakemberektől az E-Banking Summit 2014 konferencián, 2014. március 6-án a Kempinski Hotelben. Ismételten több mint 150 szakember részvételére és színvonalas nemzetközi és hazai előadásokra számítunk.

 

XXVII. VEZÉRIGAZGATÓ TALÁLKOZÓ


Újrakezdés vagy folytonosság? – Válaszút előtt – hazai áttekintés, kilátások a választások előtt és után, hogyan látják a multik, növekedési lehetőségek… Cégvezetők eszmecseréje. Nógrádi György, Hankiss Elemér, Török Gábor és még sok neves előadó, cégvezető a választásokat megelőző népszerű konferencián, amely 2014. március 27-28-án kerül megrendezésre Röjtökmuzsajon, a Szidónia Kastélyszállóban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.