Hirdetés
. Hirdetés

Céges Idővonal Facebookon - miért jó ötlet?

|

Mivel a Facebook magánszemélyek számára kötelezővé teszi az Idővonal használatát, ezért vélhetően a közösségi oldalon magukat futtató brandek számára is ez a jövő. A változás nem feltétlenül rossz.

Hirdetés

A céges Idővonal felület sokban hasonlíthat majd a személyes oldalhoz. Lehet, hogy elsőre idegennek tűnik a változás, de ha sorba vesszük az Idővonal funkcióit, akkor látható, hogy a vállalkozások számára ez a rendszer nagyobb szabadságot adna üzeneteik átadásához. Először is a felületen kiemelkedő nagyméretű fedkép lesz majd a segítségünkre, melyet olyan gyakran cserélgethetünk, amilyen gyakran csak akarjuk. Ez a jelenlegi layout keretnél sokkal nagyobb szabadságot adhat a cégeknek facebookos arculatuk újratervezésében - ráadásul felhasználói szinten is könnyebb munka kicserélni a fotókat.

A változásokról bővebben itt olvashat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.