Hirdetés
. Hirdetés

Céges pornó-szűrő Exchange-re

|

Az Exclaimer Image Analyzer segít kiirtani az erotikus és obszcén képeket a céges levelezésből.

Hirdetés

A brit Exclaimer szoftverfejlesztő bejelentette a vállalatok számára elérhető Image Analyzer képelemző szoftver magyarországi forgalmazásának megkezdését. Az új megoldás a vállalati Exchange környezetben alkalmazható, segítségével a rendszergazdák teljes mértékben monitorozhatják a felhasználók által a vállalati hálózaton belül küldött és fogadott levelekhez csatolt képeket, így a vállalat megakadályozhatja az erotikus, vagy obszcén tartalmú képek küldését és fogadását, illetve az ebből származó esetleges hírnévsérülést, illetve jogi következményeket.

 

 



A szoftver a vizsgált képeket egy 0-tól 100 pontig terjedő skálán pontozza a kép tartalma szerint, s a pontszám alapján a rendszergazda beállíthatja a levelezőrendszer kívánt reakcióját. Az első fokozatban a küldő és a fogadó fél nem kap értesítést, csak a rendszergazdai kezelőfelületen jelenik meg a gyanús kép. A második fokozatban a feladó, vagy a címzett is automatikus levelet kap, amely felhívja a figyelmet a kritikus csatolmányra. A harmadik fokozatban a szoftver karanténba helyezi a leveleket, és nem engedi elküldeni, illetve letölteni a vállalaton belüli postafiókra.

A szoftver sokrétű beállítási lehetőséget tartalmaz, amelyek segítségével beállítható akár a megfigyelés időszaka, a megfigyelt felhasználói csoportok, vagy felhasználók köre, az értesítést kívánt formája, illetve a csatolt képhez rendelt pontszám alapján a képelemzés érzékenysége. Az Image Analyzer segítségével felderíthetők a visszaélések, a céges levelezési előírások megszegése, és így házon belül orvosolható a probléma.

Az Exclaimer Image Analyzer licencei szerverenként (SBS) már nettó 59.900 forintért elérhetők, míg a nagyobb szervezetek a szűrt postafiókok száma alapján vásárolhatnak. A szoftver ingyenes próbaverziója letölthető a termék honlapjáról.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.