Hirdetés
. Hirdetés

Cipőt a cipőboltból, gyerekpornót az FBI-tól

|

Két hétig nem lőtte le az FBI a lefoglalt gyerekpornó-oldalt, hátha sikerül azonosítani a látogatókat.

Hirdetés

A nyomozók még tavaly novemberben foglalták le azt a weboldalt, amit a gyerekpornó egyik melegágyának tartottak. De ahelyett, hogy kikapcsolták volna, inkább hagyták működni a szervereket abban a reményben, hogy minél több látogatót tudnak majd azonosítani.

 

A The San Francisco Chronicle szerint, az ügynökök ugyanolyan fedett tevékenységet folytatva adták ki magukat pornódílereknek, mint mikor a kábítószercsempész bandákba épülnek be. Egyelőre nem tudni mennyire volt hatékony az akció, amely során mintegy 5600 felhasználót próbáltak beazonosítani, akik több mint tízezer képet osztottak meg.

Ami bizonyos, hogy egy gyanúsított számítógépét már lefoglalták, de letartóztatásra még nem került sor.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.