Hirdetés
. Hirdetés

Cisco helymeghatározó

|

A Cisco Wi-Fi Asset Tracking vezeték nélküli eszköznyilvántartó megoldását a magas munka- és eszközigényű gyártóknak kínálja.

Hirdetés

A Cisco új eszköznyilvántartó megoldása az iparvállalatok és gyártócégek igényeit figyelembe véve került kialakításra. Alkalmazásával javítható az eszközök kihasználtsága, csökkennek a költségek, javul a működési hatékonyság. A gyártásnál felhasznált ipari eszközök elkeveredése - gondoljunk például a hordozható szerszámkészletekre, gépekre, alkatrészekre, vagy az éppen a gyártósoron lévő leltári eszközökre - esetenként akár többmilliós költséget is okozhat a vállalatoknak. A Cisco Wi-Fi eszköznyilvántartó megoldásának alkalmazásával a gyártók valós időben követhetik nyomon a nagyértékű eszközöket.

A Wi-Fi Asset Tracking megoldás a Cisco 2700-as sorozatú vezeték nélküli helymeghatározó készülékéből, a Cisco vezeték nélküli vezérlőrendszerből (WCS), a hozzáférésipont-protokollvezérlőből, a Cisco Aironet hozzáférési pontokból, az AeroScout Wi-Fi alapú aktív RFID címkékből és az AeroScout MobileView szoftverből áll. Ezek a komponensek átfogó rádiófrekvenciás helymeghatározó architektúrát alkotnak.

Néhány példa a vezeték nélküli eszköznyilvántartás iparági alkalmazásaira:

Autógyártás - az autóiparban nagyértékű szerszámokat és alkatrészeket kell nyomon követni a jármű összeszerelése során. Bármelyik hiányzó vagy elkeveredett eszköz késedelmet, magas költségeket és minőségi problémákat okozhat.

Félvezetőgyártás - a félvezetőiparban a drága alapanyagok és berendezések folyamatos szemmel tartása alapvető fontosságú a költségek leszorításához és a minőség biztosításához. A gyártás alatt lévő anyagok helyének valós idejű meghatározása javítja a gyártóeszközök kihasználtságát, munkaerőköltséget takarít meg, és növeli az átbocsátóképességet. Az alkatrészek, alapanyagok raktárpolc pontosságú meghatározása hozzásegíti a félvezetőgyárakat, hogy minimálisra csökkentsék a hulladékot és növeljék a késztermék mennyiségét.

Bányászat - a biztonságnak a bányászatban kiemelkedő jelentősége van. A robbanásveszélyes környezetben is használható RFID címkék és a vezeték nélküli technológia használatával a bányászati vállalatok nyomon követhetik a föld alatt dolgozó bányászokat és az ott használt munkaeszközöket, azaz minden időpontban tisztában lehetnek a bánya valamennyi eszközének és a dolgozójának elhelyezkedésével.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.