Hirdetés
. Hirdetés

Computerworld mobilon is

|

A hétvégén elindítottuk a Computerworld mobil eszközökre optimalizált változatának nyílt béta tesztjét. Az oldal elérhető a m.computerworld.hu címen. A mobilwebes változaton a Computerworld online teljes cikk-kínálata elérhető, a megjelenítés azonban igazodik a különböző telefonok eltérő képernyőméretéhez és felbontásához.

Hirdetés

A gyorsabb betöltés érdekében egyszerűbb designt használtunk, a kevésbé "okos", kisebb kijelzőjű telefonokon pedig a képeket is elhagytuk. Mobil eszközökön automatikusan mobilra optimalizált verzióban indul a Computerworld, de a tabletek és nagyobb felbontásra képes telefonok használóira gondolva minden egyes képernyőn biztosítjuk a teljes verzióra való áttérés lehetőségét.


A mobil verzió kialakításakor a hangsúlyt a gyors és egyszerű felhasználási módra helyeztünk, de igyekeztünk elérni, hogy oldalunk lényegi funkcionalitása ne csökkenjen jelentősen: a legfrissebb hírek megjelenítése mellett megőriztük a rovatstruktúrát, és néhány szolgáltatásunk is elérhető a mobil verzióból, páldául az eseménynaptár vagy a hírlevélre való feliratkozás. Az RSS ikonra kattintva/azt megérintve olvasóink a feed-olvasókba beilleszthető URL-hez juthatnak hozzá. A D-CW ikon a Computerworld digitális kiadásához vezet, amely a nyomtatott lap online megfelelője. A levél ikonra bökve feliratkozhat a Computerworld napi, heti és tematikus hírleveleire.

Minden kérést, kívánságot, hibajelzést szívesen fogadunk olvasóinktól az m.cw@idg.hu e-mail címen, hogy tovább tökéletesíthessük a mobilwebes verziót, amelynek - még egyszer - az elérhetősége: m.computerworld.hu.

 

 

 


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.