Hirdetés
. Hirdetés

Copenhagen: merész Windows design

|

Egy fiatal designer koncepciója teljesen új felhasználói élménnyel gazdagítja a Windowst. Nézze meg miként!

Hirdetés

Miközben a világ felhasználóinak a java a Windows 7 lázában ég, egy fiatal designer, Cullen Dudas több hónapos munkával elkészítette saját Windows koncepcióját. Az általa megálmodott "Copenhagen" projekt igencsak látványosra sikerült, Dudas ugyanis a felhasználó élményre fókuszálva teljesen újraalkotta az operációs rendszer asztalát, új design elemekkel és funkciókkal gazdagítva azt.

 

 

 

A Copenhagen (a lényeg az első perc után kezdődik)


Persze kérdés, hogy a Microsoft fejlesztői ellesnek-e egy pár ötletet a "Copenhagen" projektből. Steven Sinofsky, a redmondi cég alelnökének korábbi nyilatkozata szerint azonban ez nem kizárt. Elmondása alapján ugyanis a rendszerek tervezésének az elején ők sem fogják vissza magukat. A Windows 7 gyerekkorában például még olyan elvetemült ötletek is napirendben voltak, mint a láva lámpa design, a Batman szignál és a nyitható-csukható virágszirmok.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.