Hirdetés
. Hirdetés

Crowdfounding a gyermekotthonok lakóinak

|

Az Útilapu Hálózat YUWG (Youth and Unemployment Working Group) munkacsoportja 2013 óta nagy sikerrel ismerteti meg a gyermekotthonokban élő motivált fiatalokat a 3 dimenziós nyomtatás technológiájával.

Hirdetés

A Trimenzió projekt célja, hogy a hátrányos helyzetű gyermekek is megismerkedhessenek a legújabb technológiai vívmányokkal, amiknek segítségével nő a fiatalok tanulás iránti motivációja, és javul kreatív problémamegoldó képességük.

Hirdetés

Az programban részt vevő önkéntes egyetemisták az általuk épített 3D nyomtatók, valamint az birtokukban lévő tudás átadásával olyan gyerekeknek teszik elérhetővé a háromdimenziós nyomtatás világát, akik egyébként sosem találkozhatnának vele.

A Trimenzió projekt szervezői most egy közös táborozást terveznek a fiataloknak amit – lévén önkéntesekről van szó – crowdfounding megoldással próbálnak finanszírozni. Az idén 45 Computerworld kiáll minden, a hátrányos helyzetű gyermekek jövőjének megalapozását segítő kezdeményezés mellett.

A Trimenzió projektet, több hasonló kezdeményezéssel egyetemben itt van lehetőség támogatni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.