Hirdetés
. Hirdetés

Családbarát díjat nyert a Telekom

|

Immáron harmadik alkalommal rendezte meg Esélykonferenciáját az mtd Tanácsadói Közösség.

Hirdetés

Az esemény célja az általuk végzett munkaadói benchmark kutatás eredményeinek ismertetése, amelynek központjában a családbarát munkahelyi gyakorlatok és a generációk közötti szolidaritás áll.

 

Az egynapos konferencián a Telekom két elismerést kapott: ismét bekerült a Top 10 Sokszínű és Családbarát Szervezet közé, a MUNKA-MAGÁN ÉLETKÉP 2013 pályázaton pedig második helyezést ért el. A zsűri, „A Gyermekedet is elhozhatod” című pályázatban bemutatott és fotókkal is illusztrált jó gyakorlatokat - a Telekomos Családi napokat, a Gyerekbarát irodákat, a Szabad a bejárás programot és a Kismama találkozókat, valamint a Mamazsúrok hagyományát - tartotta díjazásra méltónak.

A Sokszínű és Családbarát Szervezet TOP10 díj az mtd Tanácsadói Közösség által kifejlesztett két index, az Esélyegyenlőségi és sokszínűségi, illetve a Családbarát munkahely index eredményén alapul. Azok a szervezetek kapják meg 2013-ben a Sokszínű és Családbarát Szervezet TOP10 díjat, amelyek a 2012-es III. mtd benchmark kutatás eredményei alapján kiszámított kombinált (Esélyegyenlőségi és sokszínűségi és a Családbarát munkahely) indexen a 10 legmagasabb pontszámot érték el. Mind az esélyegyenlőség és sokszínűség, mind a családbarát munkahely tekintetében kifejtett szervezeti teljesítményt a két index egy nullától százig terjedő skálán osztályozza, ezáltal könnyen összehasonlíthatóvá válnak a szervezetek teljesítményei. A Sokszínű és Családbarát Szervezet TOP10 logót a nyertes szervezetek két évre, a következő benchmark felmérés eredményének kihirdetéséig használhatják.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.