Hirdetés
. Hirdetés

Családbarát munkahely a Telekom

|

A szolgáltató Fehér Doboz című projektjével nyerte el a rangos elismerést.

Hirdetés

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának Szociális és Családügyért Felelős Államtitkársága ünnepélyes keretek között kihirdette a 2013. évi Családbarát Munkahely pályázat győzteseit. A Magyar Telekom a Fehér Doboz című projektjének tervével került be nyertesek közé, és így megkapta az ezzel járó Családbarát Munkahely címet is.

Hirdetés

A pályázaton 244 érvényes pályázat közül 28 kapott díjat. A pályázat célja olyan családbarát munkahelyek kialakítását és fejlesztését megvalósító munkahelyi családbarát programok támogatása, amelyek elősegítik a munka és magánélet összeegyeztetését, a családi, magánéleti és munkahelyi kötelezettségek összehangolását. A Telekom a Fehér Doboz című projektével érdemelte ki a díjat, amelynek segítségével a huzamos távollét ideje alatt – jellemzően szülési szabadság okozta megváltozott élethelyzet nyomán - kialakult munkavállalói potenciált lehet feltérképezni.

Somorjai Éva a vállalat HR vezérigazgató-helyettese a cím elnyerése kapcsán elmondta: „A Magyar Telekom az egyik legizgalmasabb és legsikeresebb iparágban működik, nap mint nap új kihívásokat állítva ezzel valamennyi munkatársunk elé. Célunk, hogy a Magyar Telekom az a hely legyen, ahol nem csupán jó dolgozni, hanem kollégáink valóban megmutathatják, mire képesek. Ehhez mi is hozzájárulunk: innovatív HR eszközeinkkel igyekszünk minden élethelyzetben segíteni kollégáinkat. A munka-magánélet egyensúlyának támogatása érdekében indítottuk el a nagysikerű Kismama programunkat és vezettük be a távmunka lehetőségét minden hónap utolsó pénteki munkanapján. Továbbra is mindent elkövetünk azért, hogy a Magyar Telekom szerethető és élhető munkahely legyen, és megőrizze előkelő pozícióját az ország legvonzóbb munkahelyei közt.”

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.