Hirdetés
. Hirdetés

Csalódás az iPod-kompatibilis monitor

|

A párizsi Apple Expo 2006-on bemutatott "iPod-kompatibilis" monitor nagy meglepetésünkre pont a leginkább kézenfekvő szolgáltatást nem nyújtja.

Hirdetés

A Viewsonic ViewDock névre hallgató termékének forgalmazása novemberben kezdődik majd. A 19 és 22 hüvelykes méretben megjelenő monitor válaszideje, kontrasztrátája, és ára még ismeretlen, ellentétben a legfontosabb szolgáltatásával, az integrált iPod bölcsővel.

Ezért a magától értetődő szolgáltatásokon túl - adatcsere, akku feltöltés - azt várnánk, hogy a Video iPod képét a számítógép közreműködése nélkül is képes legyen megjeleníteni. Sajnos nem így van. Az integrált dokkoló így csak helyet takarít meg az asztalon, igazi pluszt nem nyújt és ezen még a monitorba szintén integrált nyolc az egyben kártyaolvasó, sztereó hangszóró, mikrofon és mélysugárzó sem segít.

A Viewsonic terméke így meglehetős csalódást okoz, mindössze annyit mondhatunk el bizonyossággal, hogy újabb termékkel gazdagodott az iPod dockerrel szerelt műszaki cikkek népes társasága. Segítségével az iPod képernyőjénél mintegy hatvanötször nagyobb méretben élvezhetjük a fotókat, a videókat és a dizájnos menüt, ám semmire nem képes, amit egy átlagos számítógép eleve ne tudna.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.