Hirdetés
. Hirdetés

Csemegék a Galaxy S10-ben

|

A Samsung izgalmas fejlesztésekkel tömte tele az évfordulós mobilt.

Hirdetés

Hirdetés

A Galaxy S10 hosszú idő óta a Samsung legfontosabb új mobilja, és a dél-koreai cég mindent meg is tesz, hogy emlékezetessé tegye a Galaxy S terméksor tízedik születésnapját.

Az Infinity O kijelző, a keskenyebb keret és a képernyőbe ágyazott ujjlenyomat-leolvasó mellett a hardver is számos csemegét kínál. Ezek közé tartozik, hogy a mobil támogatni fogja a Wi-Fi 6-ot, amely a korábbiaknál sokkal gyorsabb internet-kapcsolatot biztosít.

De van bökkenő: mindehhez megfelelő router kell, vagyis ha nem rendelkezünk  a Wi-Fi 6 sebességének eléréséhez szükséges hardverrel, a Samsung erőfeszítése mit sem ér.

A Wi-Fi 6 térnyerésével azonban az új routerek is terjedni fognak, és ha ez bekövetkezik, a Galaxy S10 lesz az egyik első olyan modell, amelyik ebből hasznot húz.
Az új mobil az úgynevezett fordított vezeték nélküli töltést is támogatni fogja, vagyis elvileg más eszközöket is tölthetünk róla vezeték nélkül. Ez a szolgáltatás azonban valószínűleg csak a legdrágább Galaxy S10+ konfigurációban áll majd rendelkezésre.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.