Hirdetés
. Hirdetés

Csendes kapcsolat

|

A HP ProCurve Networking három új stackbe köthető Layer 2 Ethernet kapcsolót (2810, 1800 és 2510-24) dobott a piacra.

Hirdetés

A kapcsolókra alacsony zajszintű működés jellemző, lévén nem tartalmaznak ventillátort. Konfigurálásuk webes kezelőfelületen történik. A ProCurve valamennyi termékéhez hasonlóan, az új kapcsolók is követik az iparági szabványokat, így működnek heterogén, vagyis több gyártó eszközeit tartalmazó környezetben. A ProCurve termékekhez élettartam garancia, ingyenes telefonos és email támogatás, valamint térítésmentes szoftverfrissítés jár.

A 24 és 48 portos konfigurációban kapható 2810-es sorozat olyan 10/100/1000 Mbps kapcsolatot biztosító Layer 2 Gigabit kapcsolókat kínál, amelyek jól alkalmazhatóak a kisméretű kábelszekrényekben is. A sorozat tagjait alkalmazhatják azok a vállalkozások is, amelyek fejlett prioritás alapú forgalomkezelést, rugalmas felhasználói hitelesítést és átfogó forgalomfigyelési lehetőségeket igényelnek a hálózatukon. Mindezen felül a 2810 optimálisan működik olyan sávszélesség igényes alkalmazásokkal, amelyek grafikus adatokkal vagy mozgóképekkel dolgoznak, intenzíven használnak adatbázisokat vagy hálózati tárolókat.

A webfelületen menedzselhető ProCurve Switch 1800 sorozat megfizethető áron kínál Gigabit kapcsolatot alapvető menedzselési és konfigurálási lehetőségekkel. A 1800-as sorozat jellemzői közé tartozik a web alapú kezelőfelület, amely különösen hasznos azoknál a vállalkozásoknál, amelynek nincs nagy informatikai támogató személyzetük, vagy magas szintű hálózatmenedzselési igényeik vannak. Jelenleg az 1800-as sorozatnak két tagja van. A 1800-8G kapcsoló kisméretű, ventillátor nélküli asztali kapcsoló, amely megfelel a kisméretű munkacsoportok számára, vagy a hálózati hozzáférés kiterjesztésére a tárgyalókban vagy a tantermekben. A Switch 1800-24G kapcsoló olyan környezetekben ideális, ahol a nagy portsűrűség mellett, követelmény az opcionális optikai Gigabit kapcsolat a központi (core) vagy elosztó kapcsolókhoz való csatlakozáshoz.

A 24 porttal rendelkező 2510-24 10/100 Mbps sebességű Layer2 Ethernet kapcsoló. A 2510-24 elég kisméretű a kábelszekrényekben vagy asztali kapcsolóként való alkalmazáshoz. Nincs ventillátora, így zajtalanul működik, így megoldást jelent a nyílt, vagy közterületen való alkalmazáshoz. Két beépített duál típusú portjával a termék lehetőséget kínál 10/100/1000 Mbps sebességgel a kiszolgálókhoz, vagy a stackhez való kapcsolódáshoz, vagy pedig két opcionális Mini-GBIC aljzattal a nagy távolságú, optikai kábeles kapcsolatok kiépítéséhez.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.