Hirdetés
. Hirdetés

Csodákat vár a Microsoft az új Edge-től

|

A Chromium alapú böngészőt a Google Chrome igazi riválisának szánják. Már él a telepítő letöltő linkje.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft gőzerővel dolgozik a Chromium motorra épülő Microsoft Edge böngészőn, amelyhez a Chrome Web Store-tól független kiterjesztés-áruházat fog beindítani. Már él az új  böngésző telepítőjére mutató letöltő link is, ez azonban csak a Microsoft dolgozói számára használható, közönséges földi halandó hibajelzést kap, ha meg akarja nyitni.

Minden jel arra mutat tehát, hogy közeledik a betekintő változat  premierje, bár a beavatottak nem tartják kizártnak, hogy a Microsoft esetleg egészen a májusi Build fejlesztői konferenciáig vár a nagy leleplezéssel. Eredetileg 2019 elejére ígért egy betekintő változatot, de pontos dátumot sohasem adott meg.

A cég 2018 végén jelentette be, hogy a Google Chrome-ot is működtető Chromiumra vált át.  Csak a belső változik, az Edge megjelenése és használata a régi marad, bár néhány szolgáltatástól alighanem el kell búcsúznunk.

A betekintő változat csak Windows 10-en fut majd, de a Microsoft később más Windows-változatokra, sőt, macOS-re és Linuxra is ki akarja adni a megújult böngészőt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.