Hirdetés
. Hirdetés

Csodaszép új ingyenes app a Windowshoz

|

A Bing Wallpaperrel minden nap más gyönyörű természetfotót varázsolhatunk Windows rendszerünk képernyőjére.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft új tapéta appot adott ki, mellyel a Windowst használók asztali háttérképet készíthetnek a nap természetfotójából, ami a Bing honlapján megjelenik.

Az ingyen letölthető Bing Wallpaper egy ikont helyez el a tálcán, amellyel információkat gyűjthetünk a felhasznált fotóról, emellett egyszerűen megváltoztathatjuk a tapétát.

A Bing napi fotóját a Windows Reflektorképhez is felhasználhatjuk: ez a Windows 10 szolgáltatás automatikusan beállítja az operációs rendszer záróképernyőjét.

A Windows 10-ben a Bing Wallpaper további extrákat is kínál. Beállíthatjuk vele a Binget a böngészőnk nyitóoldalának, illetve alapértelmezett keresőjének. (Telepítésnél ez az alapértelmezés, ha valamelyik opciót nem akarjuk, egyszeren csak töröljük a pipát a rubrikából.)

A módosítások a gépünkön telepített más böngészőkre, így az Internet Explorerre, az Edge-re, a Firefoxra és a Chrome-ra is kihatnak.

Fontos tudni, hogy az ingyenes app a Microsoft Store-ból nem érhető el: ugyanúgy kell letöltenünk és telepítenünk, mint más öröklött Win32 alkalmazásokat.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.